Primera reacció de Mireia, exparella de Rufián, en saber que es casa

Mireia Varela ha fet les primeres passes per olbidar l'amor de la seva vida

Mireia Varela i Gabriel Rufián quan eren parella davant d'una font
Mireia Varela sembla decidida a oblidar a Gabriel Rufián | Instagram

Fa molt pocs dies que Mireia Varela, l'exdona de Gabriel Rufián, deixava clar que no havia aconseguit oblidar el diputat d'ERC amb un descarnador missatge a les xarxes socials. En ell, confirmava que havia perdut «l'amor de la seva vida» per culpa seva i que no havien servit per res totes les vegades que li va demanar perdó. 

La rotunditat del seu missatge d'amor, després de mesos de silenci, va ser una gran sorpresa. Tot i això, just aquesta setmana es descobria el més que probable motiu de la seva declaració: la boda del republicà amb la seva actual parella, Marta Pagola, cap de premsa del PNB al Congrés. 

El pas per oblidar «l'amor de la seva vida»

Mireia segurament deu haver acollit amb una barreja de tristesa i resignació la notícia publicada a la premsa del cor. Ella mateixa reconeixia que havia arribat el moment de passar pàgina. El final del seu missatge era clar: «La vida són batalles. A vegades cal lluitar i unes altres s'ha de saber rendir-se. Jo em rendeixo». 

En les últimes hores sembla que per fi ha donat el primer pas per fer un gir radical a la seva vida. Així es pot deduir del seu perfil d'Instagram. Per una banda, ha canviat el negre de la seva imatge perfil per l'ocre. A més, ha modificat la seva informació laboral, recordant que és graduada en Llengua i Literatura i que es troba buscant feina, incorporant el seu correu electrònic. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari