Dabiz Muñoz celebra el seu 40 aniversari amb un pastís increïble

Els seguidors del cuiner han criticat el pastís la seva forma estètica

Dabiz Muñoz, el marit de Cristina Pedroche, ha sorprès a tothom amb l'última publicació al seu Instagram. La sorpresa dels seguidors del cuiner, especialitzat en cuina d'avantguarda, ha estat doble per dos motius.

Per començar, per la seva edat. Molts dels seus seguidors comenten que aparenta molts menys anys dels que té, un fet que no deixa de ser una bona notícia pel cuiner. De fet, és cert que la seva actitud, la forma de parlar i també la de vestir denoten clarament les ganes de Dabiz de mantenir-se jove i en bona forma.

Un pastís dissenyat per Oriol Balaguer 

Ara bé, la sorpresa que no ha agradat tant, o directament no ha agradat gens a més d'un, ha estat el pastís que han escollit per l'ocasió. Tot i tractar-se d'una peça creada per Oriol Balaguer, un dels cuiners més 'top' del moment, en aquest cas, la pastisseria creativa en la qual s'ha centrat no ha donat un bon resultat. De fet, el cert és que el pastís, que segur que és d'alta qualitat, és força millorable, com a mínim estèticament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soplando velas en Diver con mi amor @cristipedroche , con quien y dónde iba a estar mejor? 40

Una publicación compartida de Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

L'objecte de crítica està formada per unes taules de xocolata col·locades —deduïm—en forma de cresta, simulant el pentinat que ha fet famós a Dabiz els últims anys, tot i que aquesta part és la més salvable.

El que ha cridat més l'atenció dels internautes ha estat el pastís que sembla estar fet de xocolata blanca amb encenalls grocs —que podrien ser llimona— per sobre i una espècie de daus a la part superior. El problema és que segons els seguidors del cuiner el pastís no té forma ni disseny, i alguns, fins i tot, s'han horroritzat, qualificant-lo de «deforme» o comparant-lo amb «el pastís d' 'American Pie'».

El pastís del 40 aniversari de Dabiz Muñoz
El pastís d'aniversari de Dabiz Muñoz. Disseny postmodern? | INSTAGRAM

Cristina Pedroche al seu costat en aquest moment

Com no podia ser d'una altra manera, Cristina Pedroche ha acompanyat a Dabiz en aquest dia tan especial. Així ho ha explicat el cuiner en la seva publicació a l'Instagram, on es pregunta «Amb qui i on podria estar millor?». Doncs això, Dabiz, que aprofitin els 40 i també aquest pastís tan especial!

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari