Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Simoneta Gómez-Acebo, i el seu fill Luis, afectats per la mort de la Infanta Pilar, el 9 de gener de 2020

Última hora de l’estat de Simoneta, la cosina del rei ingressada

La neboda del rei Joan Carles ha patit una pneumònia

Una setmana després de donar l’últim adéu a la infanta Pilar de Borbón, aquest dilluns 13 de gener, la seva filla Simoneta Gómez-Acebo va ser ingressada d’urgència per una afecció respiratòria a l’hospital de La Zarzuela, localitzat a Aravaca, Madrid.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Simoneta pateix pneumònia

Tanmateix, no van transcendir més detalls de què havia passat a la cosina del rei Felip. Així, en les darreres hores sí que han anat sortint a la llum les causes de l’ingrés hospitalari de Simoneta i el seu estat de salut actual.

Segons publiquen diversos mitjans, la neboda del rei Joan Carlesva haver d’anar a un centre hospitalari per una pneumònia. Tanmateix, Simoneta feia temps que estava patint aquesta malaltia, però l’havia deixat de banda  per poder estar al costat de la seva mare, la infanta Pilar, en els darrers moments de la seva vida.

Tan bon punt tota la família va donar-li l’últim adéu a la infanta Pilar, la seva filla Simoneta va anar a l’hospital on va ser ingressada d’urgència per rebre tractament contra la pneumònia i ha estat responent molt bé, evolucionant favorablement. Per tant, és probable que finalment Simoneta rebi l’alta en les pròximes hores.

També et pot interessar...