IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Letícia l'espifia amb el seu últim 'look'

La reina ha estat molt criticada per la seva última aparició pública en què lluïa un vestit d'home excessivament ample que no l'afavoria

La reina en l'esdeveniment de la Creu Roja
Letícia, durament criticada pel seu últim estilisme | CatalunyaDiari.cat

La reina Letícia s’ha convertit en tot un referent en qüestió de moda, i els seus actes públics sempre són analitzats amb lupa pels seus estilismes, els quals es converteixen per art de màgia en tendència en poques hores després de ser lluïts per la reina.

Aquest cop però, sembla que la reina ha comès un error garrafal a l’hora d’escollir el seu últim estilisme, el qual ha estat molt criticat pels entesos en moda en la seva última aparició pública, amb motiu d’un esdeveniment de la Creu Roja, en el qual Letícia estava convidada per donar un discurs sobre la violència de gènere.

 

Letícia sorprèn amb un 'look' gens afavoridor

Per aquesta reunió, Letícia va escollir un ‘look’ molt sobri i masculí, compost per un vestit d’home a quadres i color gris fosc, ‘oversize’, acompanyat de brusa blanca i talons negres. El seu estilisme va sorprendre molt negativament però, ja que la reina no sol lluir roba tan ampla, sinó més aviat arrapada, amb l’objectiu de ressaltar la seva esvelta figura.

És per aquesta raó que la seva nova forma de vestir ha provocat una allau de crítiques, entre els quals es troba les de la revista de moda Vanity Fair, que ha justificat la seva oposició al ‘look’ de la reina d'aquesta manera: «L’excessiva longitud del baix del pantaló (que forma una arruga sobre l’empenya massa pronunciada) desllueix el conjunt, desajustant les proporcions».

 

Estil 'oversize' de la reina
'Look' de la reina que no ha acabat de convèncer | CatalunyaDiari.cat

 

Alguns mitjans han estat menys gentils i menys políticament correctes, i s’han llançat sobre la reina mofant-se d’ella de valent i comparant-la amb un pallasso: «La roba li penjava de cap a peus, li sobrava tela i li feia bossa. Semblava Fofito», han opinat des del mitjà 'EnBlau'.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari