Paula Echevarría i Miguel Torres

El romàntic i apassionat missatge de Paula Echevarría a Miguel Torres

És més que evident que la parella va seguir amb la seva particular festa

A Paula Echevarría li va canviar la vida des del dia que va conèixer a Miguel Torres. L'ex de David Bustamante ja no amaga el seu amor per l'exfutbolista i cada vegada publica amb més naturalitat fotografies al seu perfil d'Instagram.

Concretament, aquest mateix dimarts Paula ha volgut fer pública la felicitació que li va fer a la seva parella amb motiu del seu 34è aniversari. «Feliç aniversari amor meu... Avui sumes un any de vida, però em sumes vida cada dia d'ençà que te vaig conèixer... T'estimo!». 

El seu amor és real i està més fort que mai

Amb aquesta romàntica frase, l'actriu asturiana va voler felicitar la seva parella i demostrar que està molt enamorada i que, malgrat que molts dubtessin de la seva relació, el seu amor és real i està més fort que mai. Però per si no n'hi hagués prou, Paula també va voler compartir alguna imatge més amb els seus seguidors, en aquest cas, de la festa d'aniversari.

Un fi de festa molt especial

Així doncs, tots aquells que es passin pel perfil de l'actriu podran veure una imatge d'ella amb Miguel i amb un pastís d'aniversari presidint la taula. Com no podia ser d'una altra manera, també va voler acompanyar la fotografia amb una curta però clara frase: «Fi de festa.... per ara!». Amb aquesta declaració d'intencions és més que evident que la parella va seguir amb la seva particular festa  i que, de ben segur, l'amor i complicitat haurà estat el protagonista en tot moment. Per molts anys!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin de fiesta.... por ahora! #CumplePichon34

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

També et poden interessar...