YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La fotografia de Paula Echevarría que ha disparat tots els rumors sobre un embaràs

L'actriu ha publicat una instantània recordant l'embaràs de la filla Daniella, i els rumors s'han disparat

Paula Echevarria en una imatge d'arxiu
Paula Echevarria torna a avivar ells rumors d'embaràs | CatalunyaDiari.cat

Els rumors d’un possible embaràs de l’actriu Paula Echevarría segueixen perseguint la parella formada per l’actriu i el futbolista Miguel Torres. Serà perquè se’ls veu radiants i molt enamorats, o per l’augment de pes que últimament ha sofert Paula Echevarría, però el novembre passat va ser la mateixa actriu la que va haver de sortir a desmentir els rumors d'un embaràs que cada cop eren més persistents en els mitjans.

Des d’aleshores no hi ha hagut cap novetat, però els seguidors de la 'influencer' estan desitjant que l’amor de la parella culmini amb el naixement d’un fill o filla, així que qualsevol fotografia que insinuï això, esdevé notícia i aviva els rumors.

Una imatge amb doble interpretació

Això és el que ha passat amb l’última publicació que Paula ha compartit a la seva compta d’Instagram, que molts han interpretat com un possible missatge amb doble sentit, que vindria a insinuar que l’actriu podria estar embarassada de nou. Una imatge amb la qual l’actriu ha volgut rememorar l’embaràs de la seva filla Daniella, que va néixer el 2008 fruit de la seva relació amb David Bustamante.

A la fotografia es veu a Paula Echevarría en avançat estat de gestació de Daniella, gaudint d’una 'Baby Shower', una festa que es prepara a les embarassades a punt de parir, en la qual se li regalen coses pel nadó, roba, joguines, i tot el que pugui necessitar per naixement del seu fill.

Molt emocionada, l’actriu acompanyava la instantània amb les següents paraules: «Quan la meva amiga em feia modelets de Dolores Promesa a joc per a mi i pel meu petit que encara no havia nascut!».

 

  

Els comentaris espavilats no s’han fet esperar, ja que els seguidors de l’actriu, de seguida han interpretat la fotografia com un nou embaràs a la vista, i no s’han pogut estar de comentar agudament: «Ui, ui, hi ha un nou embaràs?» o «Aquesta foto no tindrà un doble sentit?». Només el temps ens traurà de dubtes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari