Cayetano Rivera, abans d'entrar a plaça

La traïció de Karelys a Cayetano Rivera que podria haver-li arruïnat el matrimoni

S'han publicat els missatges que va enviar Karelys per contractar el fotògraf de les polèmiques imatges

Una de les notícies més polèmiques dels darrers mesos ha estat la de la presumpta infidelitat de Cayetano Rivera a la seva dona, Eva González.  Unes imatges del torero a Londres amb la seva antiga parella, Karelys Rodríguez, van crear uns forts rumors d'infidelitat.

Karelys, que és advocada i viu a Londres, va concedir una entrevista a la revista '¡Hola!' assegurant que només mantenen una bona amistat i que prendrà mesures legals perquè ha vist  la seva imatge danyada. La jove i Cayetano van tenir una relació al 2014, quan el fill de Paquirri i la presentadora van trencar temporalment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Already waiting for the weekend like... @holacom #Gnight #mondaymood

Una publicación compartida de Karelys Rodriguez (@karelysrodrigz) el

S'han publicat els missatges que va enviar Karelys  al fotògraf per contractar-lo

No obstant,  l'entrevista de Karelys a '¡Hola!' podria ser una farsa: han sortit a la llum converses entre la noia i un paparazzi a qui contracta per fer les polèmiques imatges. La revista 'Semana' ha publicat en exclusiva els missatges que van intercanviar el fotògraf i l'advocada abans que quedés amb Cayetano. Karelys va enviar el primer missatge que deia: «Volia parlar amb tu perquè necessito un fotògraf i just he recordat que tinc el teu número».

L'advocada va assegurar que «necessito un fotògraf per avui, és urgent» i va indicar al paparazzi el lloc on podia fer les fotografies «intentaré fer-lo arribar a aquest local». Un cop Karelys havia quedat ja amb Cayetano Rivera, va tornar a enviar-li un  missatge: «Em confirma que està venint, estic nerviosa. No pot veure res de res, si et veu comença a córrer». El fotògraf va calmar-li els nervis assegurant que «no em veurà i dubto que tu ho facis».        

Segons Karelys, la publicació de  les imatges li va causar «molta ansietat» i no podia «menjar ni dormir»

L'advocada, però, va explicar a la revista que «vaig tenir molta ansietat i no vaig poder ni dormir ni menjar durant diversos dies». Assegura que ha pres mesures legals per vulneracions a la seva imatge i a la seva intimitat, encara que si els missatges es confirmen qui prendrà mesures legals serà Cayetano.

El torero, a través de Twitter, ja va anunciar el dos de desembre que prendria mesures contra els mitjans que difonguessin les imatges i especulessin sobre la suposada infidelitat. La publicació de les polèmiques imatges va provocar un terratrèmol a la vida de Cayetano, que va veure la seva imatge danyada i va patir un distanciament amb la seva dona, Eva González.

També et pot interessar...