Troben el cos sense vida d'una dona en un hotel de Barcelona

L'hotel en qüestió és el Ciutat de Sant Adrià, situat en aquest municipi de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

Macabra troballa dels Mossos d'Esquadra en un hotel de Barcelona. Tal com recull el mitjà 'Crónica Global', el cos policial hauria trobat el cadàver d'una dona en un hotel de la ciutat comtal durant la tarda d'aquest dimarts, concretament al Ciutat de Sant Adrià. Si bé encara es desconeixen més detalls sobre el succés, algunes fonts no oficials de la policia han explicat que van ser els treballadors del mateix hotel qui haurien avisat el cos, després que l'acompanyant de la senyora donés l'avís al voltant de les 16 hores de la tarda.

Treballen amb totes les hipòtesis possibles

L'avís de l'hoste —que es tracta d'un home de 50 anys i nacionalitat espanyola— va fer que diverses unitats dels Mossos i del Sistema d'Emergències Mèdiques es personessin en aquest hotel situat al municipi de Sant Adrià del Besòs. Un cop inspeccionat el lloc dels fets, es va produir l'aixecament del cadàver de la víctima, i el seu acompanyant va ser detingut.

En aquests moments, la policia catalana treballa amb totes les hipòtesis obertes. En aquest sentit, encara es desconeixen les causes de la mort de la dona o si l'home en qüestió en va ser responsable, però els investigadors saben que l'individu s'havia registrat a l'hotel uns dies enrere i acompanyat per la víctima, i que els van veure junts en diverses ocasions abans de l'alerta de l'individu. 

 

Un hotel «molt tranquil» on mai passa res

Aquest succés ha suposat un dur cop per tots els treballadors del Ciutat de Sant Adrià, que estan absolutament «commocionats» per l'aparició del cadàver. En aquest sentit, alguns comerciants dels establiments situats al voltant de l'edifici on s'ha fet la troballa han assegurat que l'hotel és un lloc «molt tranquil» on «mai havia succeït quelcom així».

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari