Paula Echevarría i el seu últim 'look' amb botes militars

L'actriu ha sorprès als seus seguidors a Instagram amb un estilisme més rebel que inclou la tendència del moment: les botes militars

Paula Echevarría sorprèn amb un 'look' de Zara i Stradivarius
Paula Echevarría sorprèn amb un 'look' de Zara i Stradivarius | CatalunyaDiari.cat

Paula Echevarría ha tornat a sorprendre amb un dels seus estilismes que denoten que l’actriu sempre està atenta a les últimes tendències i que sap combinar articles de moda a la perfecció; a això s’hi afegeix el nou tall de cabell que s’ha realitzat l’actriu, d'estil 'bob', i que li dóna un aire més informal al seu aspecte físic.

L’actriu ha estrenat un ‘look’ a Instagram que ha causat sensació entre les seves fans, ja que a més de ser ideal per a qualsevol ocasió, anar a la feina, sortir a fer un volt o fins i tot anar a sopar, ha utilitzat roba de marques ‘low-cost’ per aconseguir-lo, concretament de Zara i Stradivarius.

Vestit 'animal print' i botes militars

Paula ha apostat per un vestit de Stradivarius d’estampat de zebra en blanc i negre, un estampat, 'l'animal print', que és tot un clàssic de la temporada, i que és un imprescindible en l'armari de qualsevol fan de la moda. L'actriu l’ha combinat a la perfecció amb una ‘blazer’ clàssica i una bossa d'estil bandolera a joc, tot en color negre per combinar amb els colors del vestit.

Però el toc especial del ‘look’ ve de la mà de les seves botes militars, un article que és l’última tendència en calçat i que està arrasant a les botigues; en aquest cas, Paula ha escollit unes botes altes estil militar de la firma Zara.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari