Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl i Aldi es troben en plena guerra comercial

Lluita comercial entre Lidl i Aldi pels seus robots de cuina

Ambdues cadenes han rebaixat al màxim el seu robot de cuina i durant els mateixos dies per fer-se amb les vendes del seu competidor

Lidl i Aldi es troben en plena guerra comercial
Lidl i Aldi es troben en plena guerra comercial | CatalunyaDiari.cat

Aldi i Lidl estan en una lluita comercial imparable per fer-se amb els clients l’un de l’altre, i l’últim estratagema que han ideat té com a protagonista un dels seus electrodomèstics més sol·licitats: el robot de cuina.

 

Aldi anunciava recentment el llançament del seu robot de cuina, que només estarà disponible del dissabte 23 de novembre al dimarts 26, una estratègia comercial que pretén augmentar les seves vendes i que el producte s’acabi esgotant ràpidament, com ja ha passat altres vegades. La cosa no acaba aquí, ja que els clients podran adquirir el robot de cuina per un preu de 229 euros, un cost molt menor al del robot de cuina del seu competidor principal, Lidl, que el té a la venda per 359 euros. 

 

Lidl ho soluciona rebaixant el seu robot de cuina

Lidl però, no s’ha quedat de braços plegats davant l’envit d’Aldi i ha decidit contraatacar rebaixant considerablement el seu apreciat robot de cuina. Tan sols unes hores després que Aldi anunciés el llançament del seu robot,  Lidl responia posant a la venda el seu robot de cuina per només 199 euros, és a dir, 30 euros menys que el d’Aldi.

 

Supermercat de la cadena Aldi
Supermercat de la cadena Aldi | CatalunyaDiari.cat

Per si això no fos poc, l’oferta comença el mateix dia que la dels supermercats Aldi, el dia 23 de novembre a la pàgina web i en supermercats físics a partir del dia 30.  La companyia Lidl espera amb aquesta oferta, aconseguir un nou rècord de vendes, tal com ells mateixos han assenyalat en un comunicat, apuntant que l’anterior model d’aquest robot, que van llançar el darrer juny, va esgotar les seves unitats en 48 hores.

També et pot interessar...

  • El millor salmorejo envasat es troba a Aldi
  • Lidl posa a la venda la joguina ideal pels més petits