Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'equip de Barcelona es compon inicialment de 92 persones i es preveu que la plantilla arribi als 350 treballadors

Mercadona es queda sense un dels seus productes estrella

Els consumidors s'han queixat a les xarxes socials per no trobar als supermercats el salmó natural en llauna de la marca Hacendado

Salmó natural en llauna de la marca Hacendado
Salmó natural en llauna de la marca Hacendado | INSTAGRAM

Mercadona ha hagut de fer front a les crítiques dels seus consumidors a les xarxes una vegada més, per no trobar un producte en una de les seves estanteries. Si fa unes setmanes el producte que trobaven a faltar els seus clients era el torró nadalenc de galeta salada, ara tothom es pregunta per què el salmó natural enllaunat de la marca Hacendado, ha deixat de vendre's als supermercats Mercadona.

Les llaunes de salmó natural poden ser un article bastant desconegut per a la majoria de consumidors, ja que la gran reina de les conserves sol ser la tonyina, no en va, Mercadona té un gran assortit de tonyina que omple bona part de la seva secció de llaunes. Tot i això,  molts clients han apostat pel salmó natural en conserva com a forma de menjar saludable, ja que aquest aliment és indispensable en una dieta variada i equilibrada.

Els clients de Mercadona volen que aquest producte torni a les estanteries

Així doncs, quan els clients han trobat a faltar aquest producte al seu Mercadona habitual, s’han escandalitzat i han anat corrents a Twitter a demanar explicacions a la cadena de supermercats valenciana, pel motiu de l’absència d’aquest producte tan preuat.

 

 

Arran dels continus missatges i queixes de diferents usuaris a través de Twitter, Mercadona s'ha hagut de pronunciar finalment, tranquil·litzant als seus clients i assegurant que  a finals de desembre tornaran a tenir aquest producte tan apreciat a les estanteries dels seus supermercats: «Estem treballant per a restablir el servei al més aviat possible i tornarem a tenir-lo a partir de finals de desembre aproximadament. Tenim en compte el seu comentari i el compartim amb els responsables del producte».

D'aquesta manera, sembla que Mercadona no retirarà definitivament el producte i que pròximament el tornarem a veure a la venda, notícia que segur que ha alleujat a tots els fans d'aquest producte. 

També et pot interessar...