Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'arena màgica de venda a Lidl

Lidl posa a la venda la joguina ideal pels més petits

Aquesta joguina proporcionarà estones llargues de diversió als més petits i a més és segura, perquè la seva arena no és tòxica

L'arena màgica de venda a Lidl
L'arena màgica de venda a Lidl | Lidl

S’acosta Nadal i comencen els dubtes sobre quines joguines són les més adequades per regalar als nostres fills, que els entretinguin, que puguin jugar una estona ells sols i deixar volar la seva imaginació, que siguin educatius… són moltes les coses que tenim en compte a l’hora d’adquirir una joguina. 

 

Lidl ja fa temps que té una bona secció de joguines a les seves botigues, de diferents materials i textures, per estimular al màxim els sentits dels més petits, i ara ha llançat  una joguina estrella que has de posar a la teva llista de regals perquè serà l’entreteniment més divertit de la casa a partir d'ara i estimularà i entretindrà als teus fills a parts iguals: es tracta d’un calaix d’arena, una joguina clàssica que molts nens tenen a casa i de la qual ara Lidl ha decidit fer-ne la seva pròpia versió. 

L'arena de Lidl perfecte per a la tranquil·litat dels pares

L’arena que pots trobar en aquest article de Lidl té una part positiva a més, ja que  és natural 100% i no tòxica, per la qual cosa si algun gra d’arena acaba a la boca del nostre fill, no ens hem de preocupar! A més l’arena no conté gluten, ni proteïna de llet de vaca per evitar problemes d’al·lèrgia i intoleràncies alimentàries en nens que ingereixin accidentalment el producte.

Si ets pare o mare i t’estàs plantejant comprar aquesta joguina però et fa por tota la brutícia que pugui comportar aquest article, no t’espantis! És una arena que  no s’escampa, no s’enganxa a les mans, no embruta i es pot guardar fàcilment perquè s’aglutina.

 

Disponible en tres models per 9,99 euros
Disponible en tres models per 9,99 euros | Lidl

Tens 3 models de diferents colors per escollir, i el calaix inclou figuretes per fer amb l’arena, com si el teu nen estigués a la platja, ja ho veuràs, gaudirà com un beneit! Aconsegueix-lo  a la pàgina web de Lidl, per només 9,99 euros.

També et pot interessar...