ÚLTIMA HORA

ERC pacta amb el PSOE l'abstenció a una nova pròrroga de l'estat d'alarma

Sanitat retira els productes d'embotit de la coneguda marca catalana ‘Monells’

Els productes estan fabricats a Catalunya però s'han distribuit per tota Espanya
Embotit de la marca Monells
L'embotit de la marca Monells contenia traces de soja | Cedida

 

Nova alerta sanitària en un producte català distribuït per tota Espanya. L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit de la presència de traces de soja en uns lots de pernil fabricats a Catalunya.

 

El Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) ha estat l’encarregat d’alarmar sobre les condicions de l’embotit. El producte en qüestió és: Embotit de sandvitx fines rodanxes. Marca Monells en envàs de 150 g, amb data de consum preferent: 2019.12.14 Lot: 3949.

 

Els lots han estat distribuïts per Espanya

El producte és de l’empresa catalana Monells, fundada a Sant Miquel de Balenyà (Osona) i de tradició familiar. Els productes afectats han estat distribuïts a diferents parts d’Espanya:  Andalusia, Balears, Catalunya, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i València i també a Andorra.

 

S’ha avisat a les autoritats competents de les comunitats autònomes afectades perquè preguin les mesures pertinents, així com als serveis de la Comissió a través de la RASFF (Xarxa d’Alerta Alimentària Europea). Tot i això, es recomana als consumidors al·lèrgics a la soja que s’abstinguin de consumir el producte. Per la resta de consumidors, l’embotit no suposa cap amenaça per la salut.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari