Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Centre penitenciari de la Comella, a Andorra la Vella

Es fuga un pres del centre penitenciari de la Comella, a Andorra la Vella

La policia andorrana ha posat en marxa un gran dispositiu per tal de localitzar el fugitiu

Centre penitenciari de la Comella, a Andorra la Vella
Es fuga un pres del centre penitenciari de la Comella, a Andorra la Vella | Institucions Penitenciàries

Aquest dimarts, 29 d'octubre, un pres del centre penitenciari de la Comella, situat a Andorra la Vella, ha aconseguit escapar-se del recinte, esdevenint el primer reclús que aconsegueix la fita. Des que han tingut lloc els fets, al voltant de les cinc de la tarda, la policia andorrana ha posat en marxa un ampli dispositiu terra-aire, amb el qual a hores d'ara encara cerca el fugat.

Patrulles, gossos ensinistrats i helicòpter

D'aquesta manera, s'està duent a terme una recerca intensiva a la zona de la Comella i de la Plana, amb registres continus de tots els vehicles que circulen per la zona, gossos ensinistrats i des de primera hora de la tarda, s'ha comptat també amb un helicòpter que mentre ha durat la llum del dia ha estat sobrevolant la zona a molt baixa altura per tal d'intentar localitzar el fugitiu.

Tot i el gran desplegament policial, el reclús no és perillós i de fet, es trobava en una zona de la presó de menys seguretat, fet que hauria facilitat la seva fugida. Finalment l'home ha estat capturat al voltant de tres quarts de nou a la vora del riu Valira, a l'altura del restaurant Viena de la capital andorrana.

També et pot interessar...