Tallada la C-55 a Manresa per un vehicle incendiat

En aquests moments hi ha diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i els Bombers treballant en l'incident

L'incendi ha obligat a mobilitzar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat
Tallada la C-55 a Manresa per un vehicle incendiat | Bombers de la Generalitat

Un vehicle incendiat talla totalment la via C-55 a Manresa. Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit a través de xarxes socials, els fets han tingut lloc al voltant de les 19 hores entre els punts quilomètrics 26 i 24, i en aquests moments hi ha diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers treballant en l'incident. Per aquest motiu, s'estan produint desviaments cap a la C-16.

Per la seva part, el compte de Twitter de 'NO MÉS MORTS C-55' ha compartit imatges del resultat de l'accident, on es mostren les flames que ha provocat el vehicle i les cues de fins a cinc quilòmetres que s'han format en aquesta carretera.

Tot i que s'han apujat les barreres del peatge de la C-16 entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet, els vehicles que es troben a la retenció no poden donar la volta i redirigir-se a causa la tanca que separa els dos sentits de la marxa.

Per la seva part, la DGT ha anunciat a través d'una piulada que la retenció de la C-55 és de nivell vermell, el que significa que la carretera està saturada i les retencions són propenses a allargar-se en el temps i de manera ininterrompuda.


Comentaris

envia el comentari