ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Jutgen un agent de la policia nacional per possessió de drogues i armes a Terrassa

Van descobrir que aquest tenia en possessió cocaïna, haixix i marihuana,

L'Audiència Provincial ha iniciat aquest dimarts el judici d'un policia nacional de Terrassa acusat d'un delicte contra la salut pública. Concretament, se l'acusa d'un delicte dins la modalitat de substàncies que danyen greument la salut i a més, d'un delicte per dipòsit de municions, segons informa 'Món Terrassa'.

L'acusat era Inspector del Cos Nacional de Policia en el moment en què van tenir lloc els fets l'any 2017. Segons el fiscal, l'acusat exercia les seves funcions com a inspector a la Comissaria Local de Terrassa com a Cap del Subgrup de la Brigada Local d'Estrangeria i Fronteres. L'acusat, que es troba en ple procés judicial, guardava al seu domicili, a la seva taquilla i al seu despatx substàncies estupefaents. 

Guardava les substàncies perquè les consumissin tercers

Una ordre judicial va permetre l'entrada i registre dels espais personals de l'acusat, i van descobrir que aquest tenia en possessió cocaïna, haixix i marihuana, que atresorava amb la intenció de destinar-les al consum de terceres persones. En el marc de les diligències prèvies, l'ara acusat va ser processat per un delicte continuat de suborn, falsedat documental i contra els drets dels ciutadans estrangers.

A més de les substàncies il·legals, en la seva taquilla també es van localitzar cinc armes de foc i 726 cartutxos. En total, i segons informa el mateix mitjà esmentat, el fiscal demana que l'acusat compleixi una pena de 9 anys de presó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari