Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Crema totalment un restaurant de Corçà

Denunciats dos menors per haver provocat un incendi forestal a l'Anoia

Es van produir cinc incendis forestals a la mateixa zona entre el 13 de setembre i l'1 d'octubre

Crema totalment un restaurant de Corçà
Denunciats dos menors per provocar, presumptament, cinc incendis a l'Anoia   | Bombers

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada, juntament amb agents del Cos d’Agents Rurals de l’Anoia, van denunciar penalment el dia 24 d’octubre dos menors com a presumptes autors d’un delicte d’incendi forestal.  Entre el 13 de setembre i l’1 d’octubre es van produir cinc incendis forestals a la zona de Can Titó, al terme municipal de Vilanova del Camí (Anoia), amb el mateix modus operandi. La superfície total afectada va ser de 2.755 m2.

Gràcies a la  ràpida intervenció dels efectius d’extinció i les condicions meteorològiques el foc no va evolucionar favorablement. Si els incendis s’haguessin desenvolupat,  l’afectació hauria pogut ser superior i afectar persones i béns, per la proximitat a algunes cases. Arran de les investigacions dels Agents Rurals, es va poder determinar que els cinc incendis eren intencionats i que tots ells s’havien iniciat de la mateixa manera.

Van localitzar dos menors a la zona

Zona on es van produir els incendis
Zona on es van produir els incendis | Mossos d'Esquadra

Després dels incidents, l'1 d’octubre, els Agents Rurals que en aquell moment es trobaven fent tasques de prevenció d’incendis per la zona  de Can Titó, van identificar dos menors que podien estar relacionats amb els fets. Després de diverses gestions d’investigació, els Mossos i els Agents Rurals van permetre relacionar els dos menors amb els incendis.

Per aquest motiu, el passat dia 24 d’octubre es van  denunciar els dos menors com a presumptes autors d’un delicte d’incendi forestal.  Els denunciats hauran de comparèixer davant de Fiscalia de Menors quan siguin requerits.

També et pot interessar...