L'escola La Parellada de Santa Oliva.

Un pare dona una pallissa a la seva filla de 8 anys a la sortida de l'escola a Andalusia

La va colpejar fins que va caure al terra i després li va seguir donant puntades de peu perquè no s'aixequés

Un home de 36 anys va ser detingut el passat divendres per la Policia Local de Màlaga  acusat de, presumptament, pegar a la seva filla de vuit anys. La menor es va veure obligada a refugiar-se dintre l'escola on el seu pare l'havia anat a recollir. 

Els fets van tenir lloc el passat dia 18 d'octubre a les vora les 14.10 hores davant l'entrada principal del col·legi. L'home es trobava a la porta esperant que la seva filla sortís de l'escola, que es troba a la zona oest de la ciutat. Quan aquesta va sortir de classe, el  progenitor va començar a pegar-li fins que la petita va caure a terra. Davant la mirada atònita d'altres pares, l'home va seguir pegant a la nena quan aquesta va caure, segons han confirmat fonts policials li va propiciar diverses puntades de peu perquè aquesta no es pogués aixecar. 

Els altres pares presents van intervenir, van separar al pare i van trucar a la policia, però quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, el progenitor ja havia fugit.  La nena es trobava refugiada al centre educatiu acompanyada per la directora. Després de l'incident van avisar a la mare, qui va acudir ràpidament a l'escola.

Víctimes de violència masclista

Segons sembla, ambdues estaven sent víctimes de violència de gènere per part del detingut, però  la mare no havia denunciat per por a represàlies. Afortunadament, l'home va ser detingut poc després per la policia local, no obstant això, va ser deixat en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

També et pot interessar...