Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Guardia Civil en Castro del Río

Alerta a Galícia per l’intent de segrest de tres nenes

El pare d’una de les menors va donar a conèixer els fets a través de Facebook

Guardia Civil en Castro del Río
La Guàrdia Civil de Galícia per l’intent de segrest de tres nenes | Cedida

Els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local estan investigant el presumpte intent de segrest de tres nenes de 13 i 14 anys a la Laracha, a la Coruña.  Va ser el pare d'una de les menors qui, a través d'una publicació de Facebook, va donar a conèixer els fets explicant que dissabte a les 20.30 h «dos individus de raça blanca i uns 40 anys» van intentar «segrestar» a la seva filla i a dues amigues seves en un parc del municipi. Afegeix que els presumptes segrestadors anaven en dos cotxes, un de color negre i un gris.

L'home va aprofitar el comunicat per demanar perdo per les seves crítiques als cossos de seguretat el dia anterior, quan es va efectuar la denúncia, però matisa que va ser a causa de «l'estat de nervis» que havia patit. L'home es troba a Polònia: «Estic a 3.000 km de la meva filla i l'única informació que tinc és a través d'ella», afegia.

La Policia Local va confirmar que les nenes estaven molt nervioses i que una d'elles havia declarat que un dels sospitosos portava una navallaperò que van ser incapaces de retenir cap més dada que hauria ajudat als investigadors com vestimenta, marques dels vehicles o matricules. Tot i això, quan la Guàrdia Civil i la Policia Local van anar al parc no van veure res sospitós.

En alerta des de finals d'octubre

Fa poc, el 19 d'octubre, al mateix municipi hi va haver un altre suposat intent de segrest. Dues nenes de 13 i 14 anys van denunciar que caminaven per un carrer cèntric quan un Renault Megane de color verd amb quatre persones al seu interior van començar a perseguir-les. Un dels ocupants fins i tot va baixar del vehicle i les va perseguir a peu, però elles van poder refugiar-se en un local. Una dona d'un poble proper a la Laracha, també va denunciar que uns homes amb el mateix cotxe l'havien convidat a pujar al vehicle.

Es creu però, que aquests dos casos no estan relacionats amb el d'aquest cap de setmana i se seguiran investigant per separat per poder esclarir els fets de cadascun. A més, la investigació s'ha ampliat a tota Galícia.

També et pot interessar...