Ana Mari, la dona que va morir asfixiada en cremar-se la seva manta elèctrica

Les flames i el fum es van expandir per tot l'habitatge acabant amb la vida d'aquesta veïna d'un poble de Valladolid de 84 anys

Llamas
La dona no va poder fugir abans de ser intoxicada pel fum | Gtres

El poble de Villafrechós, a Valladolid, lamenta la mort d'Ana María Román, una de les veïnes de 84 anys. Va perdre la vida asfixiada, la nit del passat dijous, pel fum provocat en cremar-se la manta elèctrica amb la qual dormia. 

Com en altres casos, la seva edat avançada va ser clau perquè no pogués escapar de l'incendi. Ana Mari, com era coneguda, era molt estimada entre els seus veïns que la veien habitualment passejant, anant a comprar o a missa. També era habitual que durant l'estiu o començaments de tardor visités les seves filles, amb qui tenia una bona relació, a Burgos i Sant Sebastià.  

La dona de la neteja va trobar el cos

Va ser la dona de la neteja qui va localitzar el cadàver l'endemà en el seu habitatge del carrer d'Alfonso XIII, segons recull 'El Norte de Castilla'. Davant la troballa, va començar a cridar demanant ajuda i va ser un treballador de l'ajuntament qui va acudir, confirmant la mort d'Ana Mari i avisant a la Guàrdia Civil. 

La víctima hauria provat d'acabar el foc un cop es va adonar que la manta elèctrica s'havia incendiat. Hauria anat a la cuina per buscar aigua però s'hauria ofegat pel fum provocat per la combustió. El treballador va confirmar que les flames es van estendre per bona part del pis. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari