Mor la seva cunyada i tornant de l'enterrament mor el seu marit en un accident

Va succeir el passat diumenge a l'Argentina mentre els dos tornaven en autobús des de Paraguai

Una imatge de la policia argentina a la ciutat de Còrdova
Una imatge de la policia argentina a la ciutat de Còrdova | Viquipèdia

La vida s’ha convertit en un malson per María Asunción, d’Argentina. Ella, juntament amb la seva família, es trobava viatjant en autobús des d’Asunción fins a Buenos Aires tornant de l’enterrament de la seva cunyada. Una sobtada sorpresa, però, va interrompre el trajecte: el seu marit va morir. Els fets van tenir lloc el passat diumenge al voltant de les 6 del matí. L’home va baixar al bany i aquella va ser l’última vegada que va veure la seva dona.

El xòfer es va quedar adormit

La dona, el seu marit i la seva filla de dos anys estaven a l’autobús. Segons el que li han dit, el xòfer «anava molt de pressa i segurament es va quedar adormit». La col·lisió, que va ser contra un camió, ha deixat 5 víctimes mortals i 14 ferits.

María Asunción ha explicat la seva tràgica situació als mitjans locals. La família tornava de Paraguai per l’enterrament de la germana del seu marit, i en el camí de volta ha succeït l’accident que l’ha deixat vídua. «No m'ho puc creure, és un malson», assegura, desconsolada. Està desesperada, afirma, perquè té dos fills «que necessiten el seu pare, i ara em diuen que ell està mort».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari