Troben un cadàver dins d'un tunel del Metro de Madrid

La línia 10 del servei subterrani de la capital de l'Estat ha estat aturat unes dues hores

Metro de Madrid
El cadàver s'ha localitzat a pocs metres d'una andana de la línia 10 | CatalunyaDiari

Després d'una jornada electoral amb dues morts a Espanya, aquest dilluns el cos sense vida d'un home ha estat localitzat en un túnel del Metro de Madrid. La troballa s'ha produït al voltant de les dues del migdia, quan els serveis d'emergència han trobat el cadàver a pocs metres de l'andana de l'estació de Begoña, pertanyent a la línia 10 del subterrani de la capital de l'Estat, segons recollia '20 minutos'. 

Circulació interrompuda durant unes dues hores

Aquesta incidència ha afectat el servei durant una bona estona en les primeres hores de la tarda d'aquest dilluns. El mateix metro de Madrid confirmava que per «assistència sanitària» no circularien trens entre les estacions de Tres Olivos i de Plaza Castilla durant aproximadament dues hores. 

Finalment al voltant de les quatre de la tarda, s'ha reobert en tots dos sentits encara que amb certs retards. Fonts policials i del 112 madrileny, qüestionat els últims dies pel mal servei a un jove que va acabar morint, expliquen que s'ha obert una investigació al respecte per esclarir les causes de la mortde l'home i confirmar si es tracta d'una mort violenta, com la viscuda fa uns dies a Badalona.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari