Mor de forma sobtada l'actriu Laurel Griggs als 13 anys

La jove era una de les grans promeses de Broadway

Mor de forma sobtada l'actriu Laurel Griggs als 13 anys
Mor de forma sobtada l'actriu Laurel Griggs als 13 anys | Instagram (@laurelgriggs_)

L'actriu estatunidenca, Laurel Griggs, considerada una de les grans promeses de Broadway, va morir el passat 5 de novembre, amb 13 anys. Tal com ha publicat el seu avi al seu compte de Facebook, la jove va patir un atac d'asma massiu: «Amb gran pesar he de compartir una notícia molt trista. La meva neta preciosa i talentosa, Laurel Griggs, va morir sobtadament d'un atac agut d'asma. Els metges de l'Hospital Mount Sinai van ser molt valents en intentar salvar-la, però ara està amb els àngels». I afegia: «El món ha perdut a una veritable princesa que només volia fer feliç als altres. Actuar va ser un somni de la infància fet realitat i tenia grans plans de futur».

Va actuar amb només 6 anys amb Scarlett Johansson

La jove va debutar amb 6 anys a Broadway en una adaptació de 'Cat On A Hot Tin Roof' juntament amb Scarlett Johansson. També va participar en alguns episodis del programa de televisió 'Saturday Night Live' i al cinema a les ordres de Woody Allen amb Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively i Steve Carell a 'Café Society'.

La jove va debutar amb 6 anys a Broadway juntament amb Scarlett Johansson
La jove va debutar amb 6 anys a Broadway juntament amb Scarlett Johansson | Youngbway

Des de 'Young Broadway', un portal de notícies especialitzat en nens actors asseguren sobre Laurel que era «una jove brillant amb un impacte en la vida de tots els que la van conèixer que va anar molt més enllà del seu immens talent. La seva saviesa i amabilitat van ser regals per a la comunitat teatral durant el seu temps amb nosaltres».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari