Nena assassinada pel seu oncle a Argentina

Una nena desapareguda a Argentina des del passat dimecres apareix morta al jardí del seu oncle

L'àvia de la víctima va rebre un missatge que apuntava que la nena estava lluny i no tenia intenció de tornar

Una nena de 13 anys que havia desaparegut el passat dimecres, 6 de novembre, va ser trobada morta i enterrada a casa del seu oncle a Buenos Aires (Argentina) el divendres. La menor va anar a comprar i no va tornar a casa; consegüentment, l'endemà, la família va denunciar la seva desaparició. Poc després, a les 12.08 hores, l'àvia de la víctima va rebre un missatge per Messenger en què la nena assegurava que no tornaria: «No tornaré, el pare no em vol, em fa coses».

Les autoritats van observar que el telèfon de la jove no tenia targeta SIM i, d'aquesta manera, només es podia utilitzar amb Wi-Fi. Així mateix, la policia va demanar a Facebook —propietari del canal per on va rebre el missatge l'àvia— que ajudés a esclarir l'emissor  a partir de la IP. Després de localitzar els tres habitatges que podien fer ús de l'adreça, el divendres a les 14.00 es va determinar que un d'aquests era el del tiet de la víctima. 

El presumpte assassí havia tergiversat la investigació

L'home ja havia declarat anteriorment per desviar l'atenció. La fiscalia va demanar una ordre per registrar la casa amb urgència. Durant l'escorcoll, el sospitós no estava present. A les 18.00 hores, els investigadors  van veure un tros del jardí cobert de sorra, i van decidir cavar-hi; allà van trobar el cadàver de la nena, embolicat amb un llençol. L'oncle de la víctima va ser detingut a les 21.00 hores de divendres com a principal sospitós de l'assassinat. 

També et pot interessar...