YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detingut un home per entrar amb una pistola carregada a un col·legi del Montsià

També portava a sobre una navalla

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Local d'Amposta.
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Local d'Amposta | PL Amposta

La Policia Local d'Amposta ha detingut aquest diumenge un home d'uns 70 anys que ha entrat a un col·legi electoral a Poblenou del Delta, un nucli que pertany a Amposta, amb una arma de foc carregada i un ganivet. L'home és veí del poble i els fets han passat poc després d'un quart de quatre de la tarda. Es desconeixen les intencions que tenia el detingut.

La pistola estava carregada amb sis bales, tenia el número de sèrie esborrat i és un tipus d'arma que anys enrere portaven agents de la Guàrdia Civil de paisà, segons fonts de la policia local. El detingut està acusat d'un delicte electoral i un altre de tinença il·lícita d'armes.

L'home s'ha mostrat nerviós i la policia l'ha reduït

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha declarat a primera hora d'aquesta tarda als mitjans de comunicació que la policia ha detectat que l'home de 70 anys tenia «una arma a la butxaca», però s'ha negat a mostrar-la i la policia l'ha reduït i detingut. L'home, doncs, s'ha mostrat «nerviós» i s'ha negat a ensenyar què portava a la butxaca, tal com li demanaven els agents policials, i ha demanat a la policia «que el deixessin».

Es desconeix quina era la intencionalitat de l'home, que segons els veïns no havia mostrat mai cap actitud violenta que permetés presagiar l'incident que s'ha produït aquest diumenge electoral. Segons l'alcalde Adam Tomàs, la jornada electoral s'ha pogut reprendre amb total normalitat després de l'ensurt que s'ha produït a Poblenou del Delta i, més concretament, a l'únic local electoral d'aquest nucli de població que pertany a Amposta.


Comentaris

envia el comentari