Sobres de les eleccions 10-N.

Dues persones han mort en els col·legis electorals

Es tracten de dues persones d'avançada edat que haurien mort per les mateixes causes

Dues persones han mort durant la jornada de votacions d'aquest diumenge, 10 de novembre. El primer cas que s'ha pogut conèixer ha estat el d'una dona d'avançada edat, la qual s'hauria desmaiat al CEIP Madrigal y Padial, al municipi de Vélez de Benaudalla, a Granada

Tal com han informat fonts de la Delegació del Govern a Andalusia, els fets haurien transcorregut al voltant de les 10.30 hores d'aquest matí, quan la dona anava a exercir el seu dret a vot i s'ha desmaiat. Immediatament, s'han avisat als serveis d'emergència, però  ja no han pogut fer res per ajudar-la, ja que ha mort en el moment que s'ha desplomat. 

Segon mort, a Guipúscoa

Per altra banda, la segona víctima ha estat a Guipúscoa. Un home també ha mort en el col·legi electoral d'Urretxu quan es disposava a votar. En aquest cas, l'home tenia 87 anys, i a causa de l'incident, que s'ha produït al voltant de les 13.15 hores d'aquest migdia, s'ha provocat que el centre hagi quedat tancat durant una hora  aproximadament, segons el Departament de Seguretat, moment en el qual s'ha fet l'aixecament del cadàver. Com la primera víctima de la jornada, l'home s'hauria desmaiat a causa d'un infart. Els sanitaris que han acudit a la trucada a emergències a no han pogut fer res per a salvar la seva vida.

Pateixen una parada cardiorespiratòria i un ictus a Madrid

Un altre incident mèdic que ha tingut lloc al llarg d'aquesta jornada ha estat l'evacuació d'un home de 93 anys  de l'escola on havia acudit a votar per una  parada cardiorespiratòria. Segons han pogut confirmar des dels efectius del SAMUR, l'assistència s'ha fet en un col·legi del districte de Villaverde de Madrid, i ha estat traslladat a l'Hospital 12 de Octubre en estat «molt greu». 

Una altra de les assistències més rellevants ha estat la d'un pacient que ha patit un ictus. Han rebut l'avís al voltant de les  11 hores d'aquest matí, sobre un home que es trobava al col·legi Francisco de Luís, a Moratalaz (Madrid). Ha estat traslladat immediatament a l'Hospital Gregorio Marañón.

També et pot interessar...