Xavi Hernández al límit amb Al-Sadd: l'afició demana la seva destitució

Després d'una mala ratxa, el club comença a estar molest amb l'entrenador de Terrassa
L'afició d'Al-Sadd, l'equip dirigit per Xavi Hernández, comença a estar cansada de tantes derrotes | Twitter (@AlsaddSC)

Sembla que Xavi Hernández no estaria passant la seva millor temporada amb el club qatarià Al-Sadd: la seva afició comença a estar molesta amb l'entrenador català després de viure ahir la seva darrera derrota. 

 

Encara que Xavi comencés amb bon peu la temporada i aconseguís passar de rondes a la Champions League asiàtica, la sort no ha estat de la seva banda en les últimes jornades. Actualment porten 5 dels 7 partits que han disputat perduts, i la derrota que van patir ahir contra el Qatar SC van encendre a l'afició. A més, també cal sumar-hi que van ser eliminats de la Champions, fet que va entristir molt a l'afició.

 

 

«La Lliga encara no ha acabat»

Al llarg de l'últim partit, alguns seguidors de l'Al-Sadd ja van cridar frases com «Xavi, fora», demanant així la destitució del català, el qual tampoc sembla molt satisfet amb la feina feta. Tal i com van publicar en el compte oficial de Twitter del mateix club, Xavi assegurava que estava «decebut i frustrat amb la derrota, però la Lliga encara no ha acabat».

 

 

Actualment, l'equip qatarià que dirigeix l'exblaugrana de Terrassa es troba en la quarta posició de la Lliga de les Estrelles del Qatar, que correspondria a la Primera Divisió, a 11 punts del club que va per sobre seu, l'Al-Duhail.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat