Mor el futbolista argentí Ezequiel Esperón després de caure d’un sisè pis

El jugador, de 23 anys, es trobava en una festa amb amics a Buenos Aires

Ezequiel Esperón
El futbolista Ezequiel Esperón en una imatge a les xarxes socials | cedida

El futbolista argentí Ezequiel Esperón ha mort la matinada d'aquest dilluns després de caure d’un sisè pis. El jugador es trobava celebrant una festa amb els seus amics a Buenos Aires. Esperón, de 23 anys, havia format part de la plantilla de l'Inter i del Gremio de Porto Alegre, però va jugar els seus últims partits al Atlante de México. El jove, nascut a Argentina, s'havia format a la cantera d'All Boys i Vélez, abans de fer el salt al futbol brasiler.

Ezequiel Esperón amb la samarreta del Gremio de Brasil
Ezequiel Esperón amb la samarreta del Gremio de Brasil |

La caiguda, un accident

Segons els testimonis, al voltant de les 2:55 de la matinada el futbolista es va recolzar en una reixa en mal estat i va caure desplomat al carrer Gutemberg, al 3500 del barri de Villa Devoto, a Buenos Aires. Esperón encara presentava signes vitals quan l'ambulància va arribar, però va morir finalment quan era atès a l’Hospital Zubizarreta a causa de politraumatismes greus. 

El jove es trobava sense equip des del passat 2 de maig, després de finalitzar l'última temporada amb Altante de México. El club va voler homenatjar al jugador a través de les xarxes socials i amb un minut de silenci. Son molts els clubs que han volgut dir adéu a Ezequiel Esperón, com ara el club Atlante, que ha tingut un record per a familiars i amics.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari