Ezequiel Esperón amb la samarreta del Gremio de Brasil

Mor el futbolista argentí Ezequiel Esperón després de caure d’un sisè pis

El jugador, de 23 anys, es trobava en una festa amb amics a Buenos Aires

El futbolista argentí Ezequiel Esperón ha mort la matinada d'aquest dilluns després de caure d’un sisè pis.  El jugador es trobava celebrant una festa amb els seus amics a Buenos Aires. Esperón, de 23 anys, havia format part de la plantilla de l'Inter  i del Gremio de Porto Alegre, però va jugar els seus últims partits al Atlante de México.  El jove, nascut a Argentina, s'havia format a la cantera d'All Boys i Vélez, abans de fer el salt al futbol brasiler.

La caiguda, un accident

Segons els testimonis, al voltant de les 2:55  de la matinada el futbolista es va  recolzar en una reixa en mal estat i va caure desplomat  al carrer Gutemberg, al 3500 del barri de Villa Devoto, a Buenos Aires. Esperón encara presentava signes vitals  quan l'ambulància va arribar, però va morir  finalment quan era atès a l’Hospital Zubizarreta a causa de politraumatismes greus. 

El jove es trobava  sense equip  des del passat 2 de maig, després de finalitzar l'última temporada amb Altante de México. El club va voler homenatjar  al jugador a través de les xarxes socials i amb un minut de silenci. Son molts els clubs que han volgut dir adéu a Ezequiel Esperón, com ara el club Atlante, que ha tingut un record per a familiars i amics.

També et pot interessar...