Mor Marcel Ricart, un petit futbolista de 7 anys després d'una llarga malaltia

La U.D. Taradell, el seu club, va confirmar la trista notícia el passat dijous

marcel ritart
Una de les aficions d'en Marcel era jugar amb la U.D Taradell | U.D. Taradell

El futbol català va tornar a viure una jornada de dol el passat dijous després de confirmar-se la mort de Marcel Ricart i Roca, un futbolista de solament 7 anys. La tràgica pèrdua va ser anunciada pel seu equip , la U.D. Taradell, que explicava que va perdre la vida perquè no va superar una llarga malaltia. 

Des d'aquest club osonenc relataven que el petit jugador feia dos anys que formava part de la seva escola de formació. L'any passat va ser un dels membres de l'equip de la categoria prebenjamí. Combinava la seva passió pel futbol amb el bicitrial, on també participava en competicions. 

Un cop dur per la família i el club

L'equip ha volgut expressar el seu condol a la família, especialment als seus pares Joan i Marta i a la seva germana Alba. En el seu missatge, han volgut quedar-se amb «la seva imatge gaudint amb l'esport, amb els seus companys i amb el seu afecte i 'carinyo' que mostrava amb tots ells».  

És un moment especialment dur per la família que informava que «no hi haurà capella ardent ni tampoc funeral per falta de forces».  La U.D. Taradell enviava un últim comiat pel Marcel desitjant que descansés en pau i que es pogués trobar «amb els teus germans Aniol i Arnau».

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
D.E.P..Per en Marcel Ricard..??
Patricia García Ventura
El meu condol a la Família del petit Marcel
Monrse
Ho sento molt, pobret , amb tota la vida per devant, descansa Marcel
Joan
Una forta abraçada pels pares i germans. Sabem de que va això.
Maria Rosa
Descansa en Paz, Bello ange,l significado tiene
Jordi
D.E.P Marcel, algo de lo poco bueno que tiene este pueblo , se marcha, pero siempre tu espiritu y sonrrisa seguira aqui junto con la de Aniol y la de Arnau esto quedara entre nosotros siempre , Gracias Marcel.

envia el comentari