Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
imatge en arxiu manifestació

Els CDR podrien estar preparant una acció a Madrid

La delegada del govern assegura que Madrid té una seguretat molt solvent i està preparada

María Paz García-Vera, delegada del govern espanyol,
La delegada del govern espanyol ha parlat sobre la reacció a una possible acció dels CDR | EFE

María Paz García-Vera, la delegada del govern espanyol, ha explicat aquest dilluns que la ciutat de Madrid té una seguretat molt solvent i està preparada per garantir que tot transcorri sense incidents durant la cimera del clima (COP25).

La delegada ha  respost així a les preguntes d’alguns dels periodistes davant la possibilitat que els Comitès de Defensa de la República, els comunament coneguts com CDR, intentin dur a terme alguna acció durant la cimera que es durà a terme a la capital a principis d’aquest desembre. Les forces i cossos de seguretat estan treballant davant «una possible arribada d'elements radicals separatistes o de membres violents d'altres parts d'Europa» a la capital, amb la intenció de dur a terme protestes violentes. 

Preparats per una possible acció

La delegada ha assegurat: «Realment la Policia està treballant durament en aquest sentit, i els serveis d'informació i d’intel·ligència  també, estem preparats sens dubte». També ha volgut recordar que la ciutat de Madrid «és una de les més segures del món en tots els rànquings», i «la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i la Policia Municipal fa anys que es coordinen i treballen junts per a veure totes les situacions que poden sorgir». «Crec que estem tranquils i preparats. Tenim una seguretat molt solvent a Madrid», ha conclòs.

També et pot interessar...