Retards en diverses línies de tren a la rodalia de Barcelona

Estan afectades per avaries les línies R4, R1 i RG1
Diversos retards aquest dimarts al matí a la rodalia de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Es registren retards en diverses línies de tren a la rodalia de Barcelona per dues avaries aquest dimarts al matí. Des de l'inici del servei se circula per via única entre Sant Vicenç de Castellet i Manresa per una incidència a la catenària a la capital del Bages. Aquesta incidència afecta la línia 4 i provoca demores de 30 minuts en el tram Terrassa-Manresa.

 

A més, una avaria de senyalització entre Arenys i Mataró limita la capacitat en aquest tram. Els trens que comencen o acaben el seu recorregut a Arenys ho faran a Mataró i hi ha retards de 20 minuts de mitjana en les línies R1 i RG1. Tècnics d'Adif treballen per reparar els dos problemes, segons ha informat Renfe.

 

Una manifestació dels CDR talla completament l'A-2

L'A-2 a Alcoletge resta tallada des de poc abans de les 06.00 hores d'aquest dimarts, 19 de novembre, per una manifestació. Les retencions, segons Trànsit, són de més de 3 quilòmetres en sentit Lleida. A través d'un breu comunicat, els CDR de Ponent han volgut reivindicar l'acció ressaltant que «no callarem» i denunciant «la injustícia d'un estat repressor». 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Actualitat