TV3

Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio faran aturades parcials entre novembre i desembre

Els comitès reclamen un contracte programa plurianual que doni estabilitat als mitjans públics i un nou Consell de la CCMA «independent» del Govern i «sense quotes de partit»

Els comitès d'empresa de TV3 i Catalunya Ràdio han acordat per unanimitat convocar un calendari d'aturades parcials de 15 minuts entre novembre i desembre per desbloquejar l'acord de 35 hores del conveni, la contractació per substitucions i pics de feina, una solució pels indefinits no fixos i un pla de renovació de la plantilla.

Així mateix, reclamen un contracte programa plurianual que doni estabilitat als mitjans públics i un nou Consell de la CCMA «independent» del Govern i «sense quotes de partit». Els representants dels treballadors convoquen assemblees per informar sobre les protestes aquest dijous.

Els directes de Catalunya Ràdio, als dispositius Alexa

Catalunya Ràdio va estrenar el passat dimecres tres noves 'skills' per als dispositius Alexa —l'assistent de veu d'Amazon— de les emissores Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música, que disposen també d'una identitat sonora renovada i dissenyada per als nous entorns digitals de consum d'àudio. La novetat s'afegeix a l'estrenada fa dos mesos amb la seva nova 'skill', que incorporava una sintonia de l'emissora evolucionada i un nou to de relació amb l'oient.

El director del grup d'emissores de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, afirma que amb aquest desplegament, la ràdio pública fa un «gran salt endavant» en l'aposta tecnològica per «ser presents als nous dispositius de consum de ràdio en què s'estan convertint els assistents de veu i Catalunya Ràdio esdevé líder en innovació arreu de l'estat».

També et pot interessar...

  • Xavier Bonastre ha retornat al plató de Telenotícies migdia de TV3.

  • TV3 i Catalunya Ràdio prohibeixen els anuncis d’apostes i jocs en horari infantil.