L'original vestit clapejat de la reina Letícia que pots lluir per 40 euros

El va lluir en un acte de rebuda a l'equip espanyol d'handbol

La reina Letícia lluint un vestit clapejat en blanc i negre en un acte oficial el 28 de gener de 2020
La reina Letícia lluint un vestit clapejat en blanc i negre en l'acte de rebuda a l'equip espanyol d'handbol   | GTRES

Després del viatge dels reis a Polònia per commemorar el 75è aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz, els monarques han tornat a Espanya per seguir amb la seva agenda oficial. Han rebut a l'equip espanyol d'handbol en un acte en què una vegada més el 'look' de Letícia ha acaparat totes les mirades.

La reina, tot i haver deixat ja enrere el dol, ha apostat pel negre, aquesta vegada amb un toc de blanc, amb un original vestit clapejat. Letícia ha estrenat la peça, que no havia lluït mai abans. I no és la primera vegada que aposta per un estampat clapejat, però normalment, per rebre esportistes espanyols, apostava pel color vermell, tal com remarca 'Vanitatis'. Aquesta vegada ha trencat la norma i s'ha decantat per les clapes, que tu també pots lluir.

Pot ser teu per només 40 euros

Un disseny 'midi' d'estil encreuat que accentua la cintura. Així és el vestit de Letícia que causa sensacions, un 'outfit' que és tendència i que arrasarà ara encara més amb Letícia com a ambaixadora. I és que totes les qui vulguin lluir-lo, el poden trobar a Zara per només 39,95 euros. Un model perfecte, al que només faltarien unes botes negres per acabar de rematar.

Vestit clapejat de Zara, a la venda en temporada d'hivern el gener de 2020
Vestit clapejat de Zara, a la venda per només 40 euros   | Zara

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari