IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El producte de Mercadona que ha desaparegut i que els clients reclamen

Els consumidors s'han queixat a Mercadona per l'absència a les estanteries del mango deshidratat

Imatge d'arxiu de Mercadona
Mercadona retira de les seves estanteries el mango deshidratat | Mercadona

 

Els clients de Mercadona no en perdonen ni una i estan alerta a qualsevol canvi que es produeixi en els articles de la cadena de supermercats valenciana. Això és el que ha passat amb el mango deshidratat, que ha desaparegut dels supermercats Mercadona creant alerta entre els clients i motiu pel qual molts internautes s’han queixat a les xarxes socials.

 

 

Un dolç saludable i perfecte per endur-se

De la mateixa manera que altres fruites deshidratades que es poden trobar a Mercadona, com la pinya i la poma, aquestes bossetes contenen una fruita natural sencera, tallada a trossets i en la qual s'ha eliminat tota l'aigua, sense sucres afegits ni altres productes. Un snack que s'ha convertit en l'ideal per portar-lo fàcilment a la bossa i picar saludablement a qualsevol hora.

Ara que els consumidors s’han trobat sense el seu preuat i versàtil mango deshidratat, no han dubtat en queixar-se, preguntant directament a Mercadona: «Quan torna a les estanteries el vostre mango?», «I el mango? On està el mango?», eren algunes de les qüestions que plantejaven els internautes amb inquietud.

 

Com ja ha passat altres vegades que Mercadona ha deixat de vendre algun dels seus productes i han saltat les alarmes, la cadena de supermercats ha volgut tranquil·litzar els seus clients anunciant-los que el mango deshidratat tornarà a estar a la venda el pròxim mes de març, que és quan torna a haver-hi collita.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari