Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell de Zara a l'entrada d'una botiga

Zara s'acomiada de la seva botiga a Rambla Catalunya

La marca estrella d'Amancio Ortega apostarà per la botiga de Passeig de Gràcia, de 4000 metres quadrats

Zara tanca una de les seves botigues més cèntriques de Barcelona. La cadena gallega s'acomiada del local situat al número 67 de Rambla Catalunya  que comptava amb dues plantes i una superfície de 348 metres quadrats.

Amancio Ortega aposta pel Zara situat a la cantonada de Passeig de Gràcia i Gran Via

Després de triomfar al Portal de l'Àngel, Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia i la Gran Via de les Corts Catalanes, Zara abandona Rambla Catalunya. El local, situat entre els carrers Aragó i València, estava format per una planta principal de 322 metres quadrats i una planta subterrània de 115 metres.Amancio Ortega ha decidit augmentar l'aposta a Passeig de Gràcia, a l'illa del costat, i abandonar la petita rambla barcelonina.

I és que la macrobotiga de Zara situada a la cantonada entre Gran Via i Passeig de Gràcia és el cavall guanyador de la marca gallega.Amb 4000 metres quadrats de superfície s'ha convertit en la tercera botiga més gran del món d'Inditex. El grup va tancar l'exercici del 2018 amb una facturació de 26.145 milions, un 2,3% més que el 2017.

Skechers obrirà la seva quarta botiga al número 67 de Rambla Catalunya

A finals de l'any passat, la marca estrella del gallec va firmar un contracte de cessió del local, que no ha trigat a tenir relleu. Skechers obrirà la seva quarta botiga a la capital catalana aquest inici d'any. A més, aquesta marca de sabates nord-americana també estrenarà una altra botiga al centre de Barcelona: a Portaferrissa.

Amb les dues obertures, Skechers tindrà quatre botigues a inicis del 2020,  ja que actualment compta amb un local al centre comercial La Maquinista i un altre a Gran Via 2 a l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta del tercer grup més gran de calçat del món per xifra de negoci.

També et pot interessar...