IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sanitat demana la retirada urgent d'unes postres veganes de xocolata

El producte, procedent de França, conté llet no declarada entre els seus ingredients

Dona comprant en un supermercat.
El popular producte vegà s'ha retirat de la venda. | G3

La Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum de la Generalitat ha ordenat la retirada d'un conegut producte vegà. Es tracta del 'No Moo 2pk Xocolata pudding', un púding de xocolata que contindria un producte no declarat: llet. És per aquest motiu que han alertat les persones al·lèrgiques o intolerants a la llet o els seus derivats que tinguin aquest producte a casa que s'abstinguin de consumir-lo.

El producte conté llet, però no s'indica a l'etiqueta

Tal com ha anunciat la Conselleria en una nota de premsa, l'ordre perquè es retirin els 'No Moo 2pk Xocolata pudding' ha sortit a partir de l'alerta que va emetre l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), ja que la etiqueta d'aquest producte diu que no conté llet, encara que les anàlisis hagin demostrat el contrari.

El Servei de Seguretat Alimentària ha fet públic que l'únic lloc on s'ha venut aquest producte és a Mallorca: al comerç Nice Price, a Costa d'en Blanes (Calvià). Els tècnics ja s'han posat en contacte amb l'establiment en qüestió perquè retirin el producte de la venda al públic. Aquesta alerta ha saltat després que el Regne Unit fos el primer país a adonar-se de l'error en l'etiquetatge amb la llet no declarada. El pudding de xocolata és original de França.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari