IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

El producte fresc de Mercadona que triomfa per només 2 euros

Es tracta d’un aliment fresc i que està arrasant als supermercats

Mercadona està fent tot el possible per seguir enamorant els seus clients. La cadena està pendent de les peticions dels seus possibles compradors, i opta per oferir grans productes de qualitat a preus assequibles per tothom.

Els clients ja van demanar al supermercat la tornada del salmó natural en llauna després de la seva retirada, i ells van complir. Ara, és el torn d’un altre producte estrella que arriba per un preu mínim.

Un formatge 'gurmet' a preu d'escàndol 

Es tracta de la burrata, un popular formatge fresc oriünd provinent d’Itàlia i que té aspecte similar a la mozzarella, però amb un sabor més suau i apte per tots aquells que no tolerin un fort gust.

Burrata de Mercadona
Mercadona ofereix un envàs de 250 grams per poc més de 2 euros | Facebook

Si bé Mercadona no ha estat pioner en posar a la venda aquest producte, sí que ha estat el primer a posar-li un preu assequible per tothom. En tendes especialitzades, la burrata es ven per uns 10 euros. Mercadona ha decidit vendre’l en terrines de 250 grams per un preu de 2,20 euros.

Aquest formatge és especialment popular pel seu sabor i textura, que es poden combinar amb amanides, torrades, pernil i altres aliments com fruits secs. Així, oferint aquest producte ‘gurmet’ per un preu totalment assequible, Mercadona ha tornat a guanyar un punt entre els seus possibles compradors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari