Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Mercadona ho torna a fer: l'esperat producte que ja pots comprar de nou

Després de dos mesos, el salmó al natural en llauna torna a totes les prestatgeries de la cadena valenciana

Mercadona s'ha convertit en un dels supermercats referents de molts dels compradors i els seus productes en els aliments estrella d'algunes cuines catalanes. Ara, després d'uns mesos sense un dels productes amb més èxit de la cadena valenciana, per fi el salmó natural en llauna torna a estar disponible en totes les prestatgeries d'aquest supermercat.

Aquesta deliciosa conserva d'Hacendado va esgotar-se fa un parell de mesos i, per sorpresa dels clients, no va reposar-se. Des de les xarxes socials, molts usuaris van demanar a la cadena que tornessin a oferir el producte, sobretot abans de Nadal, però no es va fer. Ara, el salmó natural del Mercadona ha tornat per conquistar de nou els compradors. 

Mercadona ha anunciat la tornada del producte a través de Twitter

Després de moltes preguntes dels consumidors, ha estat la mateixa cadena de supermercats qui ha avisat, a través de Twitter, que el producte ha tornat als passadissos de la majoria dels seus establiments. «Tenim bones notícies! Ja pots trobar el salmó al natural al teu centre» ha estat el missatge que Mercadona ha anat responent als usuaris que, desesperats, van preguntar per Twitter on era aquest producte. 

Una de les causes del boom del salmó al natural és la recomanació que en va fer Carlos Ríos, un mediàtic nutricionista i influencer que ha creat la tendència 'realfooding', que consisteix en seguir una dieta evitant tota mena de productes processats i ultraprocessats. El salmó al natural d'Hacendado, que costa 2,95€, només compta amb salmó, aigua i sal com a ingredients, pel que és un perfecte aliment 'realfooder'.

Per això és un dels productes més simples i exitosos: perquè a més de ser assequible, és deliciós i saludable. D'aquesta manera, el salmó al natural és un dels productes preferits dels consumidors i que va generar més enrenou. Ara, podem celebrar que ha tornat a les prestatgeries i provar-lo si és que encara no l'heu tastat!

També et pot interessar...

  • La Fageda activa un servei per millorar l'ocupabilitat de persones amb trastorns mentals
  • Impactants imatges de la zona de l'explosió química de la Canonja a vista de dron