Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Letícia Ortiz durant el seu viatge a Cuba

La peça de roba de Zara que sembla feta per a la reina Letícia

Es tracta d'una versàtil i elegant faldilla prisada de color verd fosc, una peça imprescindible en l'armari de la reina Letícia que ara pots trobar per només 39,95 euros

Zara llança a la venda una faldilla imprescindible
Fes-te amb la faldilla de Zara aquestes rebaixes | Catalunyadiari

L’última novetat de Zara arriba en forma de faldilla i de ben segur que es convertirà en un èxit total de vendes i en un imprescindible en l’armari de la reina, ja que es tracta d’una faldilla prisada de llarg ‘midi’ de color verd fosc, que va molt en consonància amb els ‘looks’ que llueix normalment la monarca, que utilitza aquest estil de faldilla per causar sensació tant en les reunions de treball a què assisteix com en els sopars de gala; ara,  pots aconseguir la de Zara per només 39,95 euros.

Una faldilla que estilitza la figura

Una peça de roba ideal per la seva elegància i versatilitat, ja que és perfecte tant per anar a treballar, combinant-la amb una brusa blanca, com per sortir de festa a la nit, en què només necessitaràs un top i unes sabates de taló alt per arrodonir el teu estilisme i ser l’enveja de la festa per la teva elegància.

 

Faldilla prisada de Zara per 39,95 euros
Faldilla prisada de Zara per 39,95 euros | CatalunyaDiari.cat

A més a més, es tracta d’una faldilla perfecta per estilitzar la figura, ja que és de tall alt i amb un simple cinturó s’aconsegueix un efecte òptic de cames llargues i cintura estreta, molt afavoridor per a qualsevol dona.

La faldilla s’acaba de posar a la venda i de moment està disponible en totes les talles menys en la XXL. Amb el bon gust de la reina, és molt probable que d’aquí poc la vegem amb aquesta faldilla de Zara, ja que  Letícia sent predilecció per aquest tipus de faldilla i les sol utilitzar per potenciar la seva silueta.

També et pot interessar...

  • Letícia, molt tocada: gir de 180° en el cas de la mort de la seva germana
  • Fotos: El cridaner 'look' de la reina Letícia després de la mort de la infanta Pilar