FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

El producte de Mercadona que causa furor i només estarà disponible uns dies

La nova col·lecció ofereix tres tipus de pintallavis i pintaungles segons el nostre tipus de pell
Velvet Nudes, la nova col·lecció limitada de pintallavis i pintaungles de Mercadona | Mercadona

 

Mercadona continua innovant en relació amb els seus productes de bellesa i aquest cop ho ha fet oferint una nova col·lecció d’un maquillatge exclusiu i d’excel·lent qualitat que només podrem trobar a les seves botigues a un preu molt baix durant un temps determinat.

 

Velvet Nudes, la nova col·lecció limitada de maquillatge

Ara, la nova col·lecció està formada per pintallavis i pintaungles de tres tons per a diferents pells –clara, mitjana i bruna–, anomenada Velvet Nudes i és d’edició limitada. A més a més, Mercadona ens ajuda a escollir aquell to que millor s’adapti a la nostra pell perquè quedi perfecte.

 

La col·lecció Velvet Nudes inclou tres pintallavis de llarga duració i amb acabat mat, en diferents tons que ens aportaran naturalitat i crearan tendència: Labial fluid mat núm. 1 (nude clar), Labial fluid mat núm. 2 (nude mitjà) i Labial fluid mat núm. 3 (nude fosc). Destaca el seu aplicador en forma de fletxa que ajudarà a fer que la seva aplicació sigui més precisa.

 

Aquesta nova col·lecció limitada de Mercadona també inclou tres tons de pintaungles, en concordança als pintallavis: Laca Velvet núm. 917 (nude clar), Laca Velvet núm. 916 (nude mitjà) i Laca Velvet núm. 918 (nude fosc). Destaquen per la seva textura suau i d’acabat semimate que ens encantarà.

 

També et pot interessar…