YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Lidl copia la millor idea de Mercadona

'Preparat per menjar' serà el nou servei que oferirà Lidl aquest 2020, amb plats elaborats diàriament amb productes de proximitat

Supermercats Lidl i Mercadona
Supermercats Lidl i Mercadona | Catalunyadiari

Lidl es llança a la tendència del menjar casolà preparat i ha decidit implementar-lo per aquest 2020 mitjançant la seva nova secció ‘Preparat per menjar’, que es començarà a instaurar gradualment a les botigues Lidl de tota Espanya. La decisió arriba poc després que Mercadona anunciés la inauguració d'un nou servei de plats precuinats diàriament per fer front a una demanda creixent entre els consumidors.

'Preparat per menjar' ja s'ofereix a Madrid

D’aquesta manera, Lidl no es queda enrere i segueix els passos dels seus competidors directes que ja disposen d’una secció així en els seus establiments, com són El Corte Inglés i Carrefour. Així doncs, la companyia alemanya presentarà aquest dijous 16 de gener la seva nova aposta de plats precuinats per al consum immediat, entre els quals es trobaran una gran varietat de plats tant freds com calents, elaborats amb productes de proximitat.

La dels plats casolans precuinats és una tendència creixent entre els consumidors, i segons algunes dades, els espanyols recorren a aquest servei de menjar ràpid unes 6 vegades al mes, buscant un preu baix però sense renunciar a la qualitat.

De moment, la nova secció de Lidl ja es troba en quatre establiments situats a la Comunitat de Madrid, però no tardarà a expandir-se per tota la península i arribar als supermercats catalans durant aquest 2020.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari