La fastigosa troballa d'una dona en una caixa de maduixes del Lidl

L'empresa li va oferir un val de descompte de 35 euros per a la seva propera compra per compensar l'error

Ensurt el que s'ha emportat una dona en comprar-li a la seva filla de 3 anys una capsa amb la seva fruita preferida, les maduixes. En arribar a casa i donar-li unes quantes peces a la menor, ha descobert el que hi havia al fons de la caixa, un ratolí mort.

Els fets han passat al Shoreham, al Regne Unit. En adonar-se, la dona es va posar de seguida en contacte amb la cadena de supermercats 'Lidl' on havia comprat la fruita. Quan va denunciar els fets, l'única resposta que va rebre per part de l'empresa va ser que li podien oferir un val de descompte de 35 euros per a la seva propera compra.

Segons ha explicat el diari 'Mirror', la dona ha assegurat que «no ho vaig mirar, les vam comprar i vam anar a casa». Explica que en treure les primeres maduixes de la capsa va veure «una cosa negra dins» i que es pensava que era una fruita podrida. En veure que no era cap maduixa es va esgarrifar: «Va ser brut i repugnant. Em vaig posar malalta».

La dona també ha explicat que li preocupa que la seva filla hagi menjat una fruita que hagi estat en contacte amb el ratolí, ja que aquests animals «transporten moltes malalties i les maduixes venien des d'Egipte».

L'empresa s'ha disculpat públicament

Des de l'empresa es van disculpar públicament i van assegurar que treballen estretament amb els seus proveïdors per «garantir que la fruita i la verdura fresques de les nostres botigues siguin de la màxima qualitat possible». També van assumir l'error, ja que no havia complert amb «els nostres elevats estàndards».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari