El vestit viral de Marta Ortega que pot ser teu per només 13 euros

La peça va esgotar-se en qüestió de minuts després que la filla d'Amancio Ortega la lluís públicament

Marta Ortega a la junta d’accionistes d’Inditex (16-07-19)
El vestit va esgotar-se minuts després de l'aparició de Marta Ortega | G3

Amancio Ortega no deixa passar una oportunitat perquè els seus dissenys s’esgotin en qüestió d’hores.Marta Ortega, filla de l’empresari i hereva de l’imperi Inditex, està aprenent els passos del seu pare per triomfar al món de la moda. Ja ho feia el passat juliol de 2018, quan va aparèixer a la desfilada d’Alta Costura de Valentino a París amb un disseny de Zara que va esgotar-se en qüestió d’hores després de la seva aparició.

El mateix va passar aquest estiu, quan la filla d’Amancio va tornar a aparèixer públicament a la junta d’accionistes d’Inditex, i ho va fer amb un vestit original de Zara. Es tractava d’una peça amb estampat floral vermell i rosa, que va cridar molt l’atenció entre el públic. Minuts després de la seva aparició, el producte estava esgotat.

Zara ofereix el vestit en disseny premamà i rebaixat

Ara, Inditex ha volgut aprofitar la temporada de rebaixes per tornar a posar a la venda l’aclamat disseny. En aquesta ocasió, però, Zara ha dissenyat el model per dones embarassades, amb un còmode estil premamà.

El vestit, amb escot en pic i màniga curta, s’adapta perfectament a les dones en aquest estat. Casualment -o no-, Marta Ortega està esperant un fill amb el seu marit Roberto Torretta, un fet que hauria inspirat aquesta nova direcció del disseny. Així, a la pàgina de Zara el vestit es pot trobar en dues categories: ‘Dona’ i ‘Mum’. Allà es mostren models amb diversos tipus de cos i mostra com el teixit s’ajusta perfectament a les corbes de les embarassades. 

A més, el vestit arriba en temps de rebaixes i la peça no serà una excepció. Si abans el seu preu era de 39,95 euros, la rebaixa final el deixa en 12,99 euros, aplicant un 65% de descompte. En addició, el disseny permet lluir el vestit durant tot l’any, ja que és fàcilment combinat amb unes botes altes per protegir-se del fred, però també es pot portar amb sandàlies i sabates més lleugeres per passejar durant l’estiu.

Vestit de Zara portat per Marta Ortega que ara tornarà a vendre's a Zara
Model amb el vestit de Zara lluit per Marta Ortega i que Zara torna a vendre per rebaixes
Una model lluint el vestit de Zara premamà

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari