Els clients de Bon Preu es bolquen amb la Creu Roja i donen 64.000 €

Nou èxit de la seva campanya de microdonacions a través de l'arrodoniment dels pagaments amb tarjeta

Entrega xec de donacions de Bonpreu a la Creu Roja
Els clients de Bonpreu i Esclat recapten 64.000 euros per la Creu Roja | Bon Preu

Nou èxits de la campanya mensual solidària dels supermercats Bonpreu i Esclat amb els 64.654,36 € recaptats el desembre per a Creu Roja. Una vegada més els clients van fer un total de 376.296 donacions arrodonint els imports de les seves compres amb targeta. 

Els diners aconseguits es destinaran als programes de pobresa de la coneguda ONG amb els quals dona suport a l'alimentació més de 165.000 famílies. Es centren en fer un pla de treball específic per detectar les necessitats concretes d'aquestes famílies i definir les intervencions que s'aplicaran. Signant una espècie de contracte de deures i drets amb un representant de Creu Roja, s'aconsegueix que rebin també una atenció integral, en salut, feina o habitatge, no només en alimentació. 

Assís, centre d'acollida beneficiari del gener 

El pròxim mes l'associació beneficiada serà Assís centre d’acollida, que treballa per oferir un espai i allotjament a les dones en situació de carrer. Atenen a unes 1.700 persones de les 14.000 que a Catalunya no tenen una llar. D'aquest total de persones ateses, el 14% són dones. 

Aquesta serà la dotzena associació que rep donacions gràcies a la campanya de l’arrodoniment solidari de Bonpreu. Des de febrer de 2019, s'han repartit  més de 700.000 € a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, l’Associació de Cardiopaties Congènites (aacic), Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Fundació ACE, la Fundació Amics de la Gent Gran, la Vall d’Hebron Hospital Campus i Creu Roja. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari