Mercadona llança un luxós producte de bany a preu d'escàndol

S'ha convertit en un imprescindible en moltes llars

Gel de bany en espuma de la marca Deliplus
Els dos models d'espumes de bany de la marca Deliplus | Mercadona

Mercadona està a l'última en els productes de bellesa i higiene que més demanden els consumidors per aquest 2020, i és per satisfer aquesta demanda que acaba de llançar al mercat la seva última novetat d'un producte que aixeca passions i que és un imprescindible quant a gels de dutxa i cremes es refereix: un gel de bany en format espuma per només 2,5 euros, un producte de luxe a l’abast de totes les butxaques.

Un gel de bany que ja és tendència entre els consumidors

En els últims temps s’ha posat molt de moda gaudir d’una dutxa relaxant amb una espuma de bany en lloc del típic sabó líquid, ja que la textura de l’espuma aporta un extra de suavitat a la pell, hidratant-la. A més, en assemblar-se a una espuma d’afaitar, és molt agradable al tacte i la seva textura suau i esponjosa fa que aplicar-la per tot el cos esdevingui un instant únic i relaxant.

 

Conscient de la demanda d’un producte com aquest que està causant furor entre els consumidors, Mercadona ha decidit posar a la venda la seva pròpia espuma sota la seva marca Deliplus, en dues versions de 200 ml amb aromes diferents: Bouquet, amb aromes de flors i pomelo, i Tropical, amb aromes de fruites exòtiques. 

 

Aquestes aromes perduren a la pell del cos temps després de la dutxa i a més a més, ambdues versions inclouen oli d’ametlles gràcies al qual s’aconsegueix una pell perfectament hidratada. Una espuma que està arrasant entre els amants de les novetats en bellesa i higiene, i que ja s’ha convertit en un ítem imprescindible en moltes llars perquè apassiona a tothom.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari