La reina Letícia amb un vestit de Zara que està de rebaixes

El baratíssim vestit que portava la reina el dia de Reis i que pots trobar fàcilment

El vestit és de Zara i ja està esgotat

La reina Letícia ha estrenat l’any lluint un vestit especial per una de les celebracions més familiars de la seva agenda anual: el Dia de Reis, que va celebrar amb el seu pare Jesús Ortiz, amb un vestit que no ha passat desapercebut per la seva originalitat i perquè es ven a Zara per només 30 euros.

La reina Letícia opta per un vestit llarg d'aire romàntic per celebrar el dia de Reis

La reina s’ha convertit en un referent de la moda, i les seves aparicions sempre són estudiades al mil·límetre pels seus estilismes. Aquesta vegada a més, el seu últim ‘look’, format per un vestit d’estil romàntic, ha provocat una allau de compres a la pàgina web de Zara, fins a acabar amb la peça en qüestió exhaurida.

Vestit de Zara que ha lluït la reina Letícia
Vestit de Zara que ha lluït la reina Letícia | Zara

Els ‘looks’ de la reina esdevenen tendència sempre, i aquest cop no ha estat una excepció; Letícia va escollir un vestit llarg en color blanc i negre per gaudir del dia de Reis amb la seva família. Es tracta d’un vestit d’estil romàntic amb coll alt i mànigues transparents, i que compta amb brodats i motius geomètrics, però la característica principal del vestit és el tul semitransparent que el cobreix, conferint-li un aire màgic i de fantasia.

El vestit, que ja està esgotat a la botiga ‘online’, estava a la venda per 49,95 euros, encara que ara, en període de rebaixes, es podia trobar per només 29,95 euros, cosa que va fer disparar les vendes i més després de veure’l en mans de la reina Letícia.

També et pot interessar...