Letícia Ortiz durant el seu viatge a Cuba

El nou gran escàndol amb Letícia pel mig que fa tremolar la Casa Reial

El programa 'Viva la vida' va emetre una conversa telefònica de Carla Vigo, la neboda de la reina, amb polèmiques declaracions

Després de les polèmiques declaracions que va fer a 'Viva la vida', Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia, ha trencat el seu silenci. L'entrevista telefònica que es va emetre aquest cap de setmana al programa de Telecinco va ser gravada sense el consentiment de la noia, que no sabia que la conversa es faria pública.

Carla Vigo sobre la reina Letícia, la seva tieta: «És impossible saber com era abans»

A l'entrevista la jove parlava sense vergonya dels temes més reveladors, com la seva relació amb la Família Reial o la mort de la seva mare. L'entorn de Carla Vigo, però, ha assegurat que la noia no tenia constància que la conversa que mantenia amb el periodista, que va conèixer a través de les xarxes socials, s'emetria a 'Viva la vida'.

Carla Vigo explicava que encara no ha assumit del tot el fet que la seva tieta sigui la reina i respecte a la Família Reial assegurava que «no em sento com ells». De fet, la jove no té gaire relació ni amb la seva tieta, Letícia Ortiz, ni amb les seves cosines la princesa Elionor i la infanta Sofia. La jove confessava no recordar la seva tieta abans que pertanyés a la Família Reial: «Tenia quatre anys [quan es van casar]. És impossible saber com era abans».

Respecte al suïcidi de la seva mare, Érika Ortiz, quan ella tenia set anys, explicava que «la meva infància la recordo peculiar, però com qualsevol altra persona». Carla afirmava que «no m'agradaria aprofundir-hi, però tot el món té moments dolents a la seva vida i qui digui que no és perquè no se'n vol adonar, ningú és 100% feliç».

La jove explica que «em vaig sentir com si m'haguessin despullat» quan van parlar d'ella als mitjans de comunicació

A més, explicava que no se sentia còmoda quan sentia el seu nom als mitjans i que «em vaig sentir com si m'haguessin despullat, sentia que ja res meu era anònim». A l'entrevista assegurava que el seu dia a dia és «com el de qualsevol altra persona normal. M'aixeco, vaig a classe, sopo amb els meus amics...». A més, és una jove compromesa amb els valors, ja que s'ha posicionat a favor del col·lectiu LGTB i del feminisme i ha publicat missatges contra l'emergència climàtica a les seves xarxes socials.

Pel que fa a la conversa publicada, Carla Vigo ha declarat que se sent enganyada i que no sabia que el periodista tingués la intenció d'emetre-la en un programa de televisió. Fins que va complir els 18 anys, la jove va aconseguir mantenir-se fora del focus mediàtic, però ara, major d'edat i neboda de la reina, no ho pot evitar.

També et pot interessar...