La nova proposta de la Fageda: iogurts en envasos de cartó i a granel

La marca ha apostat per un any amb nous sabors i textures pels seus iogurts, però oferint productes sostenibles amb el medi ambient

Amb l’arribada del 2020, les empreses busquen innovar els seus productes per seguir captant l’atenció del públic. És el cas de La Fageda, que aquest any porta una gran novetat: el iogurt natural cremós en format a granel i, a més, servit en un envàs biodegradable.

Durant aquest primer trimestre del nou any, la cooperativa també vol crear una nova família de iogurts en envàs de cartó i en format de mig quilo. Aquests nous productes estaran etiquetats sota el nom de ‘Cremosos’, en referència a la seva textura, i comptarà amb iogurt natural, natural desnatat i el natural amb sucre de canya.

Estaran disponibles a cinc localitats

La Fageda ja va començar a vendre el iogurt natural cremós en galledes de tres quilos, dirigides al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara, volen fer un pas més i assegurar-se que tots els seus clients puguin gaudir dels seus sabors. Així, La Fageda ha arribat a un acord amb Granel Community perquè alguns afortunats puguin gaudir d’aquest producte a les botigues d’unes localitats concretes: és el cas de Barcelona, Vic, Palamós, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú, que posaran a disposició dels clients el iogurt cremós a granel.

Les botigues comptaran amb un sistema per comprar la quantitat de iogurt que es vulgui: es disposarà de neveres dispensadores que permetran al client agafar allò que vulgui i, després, servir-ho en un envàs biodegradable. Això sí, s’adverteix que aquest producte es deixi a la nevera de casa i es consumeixi abans de quatre dies.

Amb aquesta innovació, La Fageda evoluciona el iogurt de granja que fa 26 anys que fabrica. Sílvia Domènech, directora comercial i de màrqueting, ha assegurat que «a aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari