Violeta Magriñán es posa un vestit de Zara i s'esgota en poques hores

La 'influencer' ha publicat una imatge a Instagram amb un vestit d'estampat floral que ha arrasat a les botigues 'online'

Violeta Magriñán és una autèntica ambaixadora de la marca Zara i són diverses les ocasions en què l’hem vist lluint ‘looks’ de la firma d’Inditex de manera esplèndida i donant idees a les seves seguidores, esdevenint tot un model a seguir en qüestions de moda. A més a més, roba que es posa la ‘influencer’, roba que s’esgota en poques hores, convertint-se la valenciana en tota una ‘it-girl’ que és seguida i imitada per molts.

 

El vestit que s'ha fet viral

Aquest cop, Violeta ho ha tornat a fer, generant un gran rebombori entre els seus fans en publicar una imatge amb un vestit de Zara que ha causat sensació per la seva elegància i pel seu preu assequible.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Free your mind Felíz domingo querid@s! #sunday #funday

Una publicación compartida de Violeta Mangriñan (@violeta_mangrinyan) el

 

L’extronista de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ s’ha atrevit amb un vestit de color verd fosc i estampat floral arrapat a la cintura i amb màniga voluminosa, que amb aquestes baixes temperatures que ens acompanyen, es pot combinar amb unes botes altes com ho ha fet Violeta, escollint unes d’estil ‘cow-boy’, i també es pot optar per combinar-lo amb un jersei de coll alt, que hi encaixa a la perfecció.

Aquest vestit doncs, es converteix en una peça versàtil que es pot lluir tant a la tardor com a la primavera, amb unes sandàlies i una jaqueta fina. I el millor de tot és que aquesta moneria tan sols costa 19,99 euros, tota una ganga, que ara mateix, i gràcies a la màgia de Violeta, està esgotada a la botiga ‘online’, però sempre es pot provar sort a les botigues físiques que la marca Zara té arreu del territori.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari