La popular marca de iogurts que farà un canvi en els seus productes aquest gener

Ja ho va incorporar al setembre de l'any passat a Actimel i Danonino

Danone començarà a implementar als seus productes l'etiquetatge complementari Nutri-Score. Des de setembre 2019 ja ho va incorporar a l'Actimel i Danonino i ara també ho farà als seus famosos iogurts.

Nutri-Score és un codi basat en una escala de colors amb lletres que té com a objectiu ajudar al consumidor a saber com de saludable és aquell producte. Aquest etiquetatge és voluntari i es va impulsar pel Ministeri de Sanitat l'any 2018.

Va del verd fosc al vermell

La major part de països de la Unió Europeaja utilitzen aquesta escala de colors, que va del verd fosc — sent aquest el més saludable, productes amb molta fibra i proteïna i poc sucre— al vermell — productes amb molta grassa i poca fibra—, passant pel verd clar, groc i taronja. Així doncs, amb aquest codi es penalitzen les calories, el sucre, la sal i les grasses i donen més puntuació a la fibra i les proteïnes.

A més, vénen acompanyats de lletres de la A a la E per la gent que no sàpiga distingir bé entre els colors. La A correspon al color verd fosc, la B al verd clar, la C al groc, la D al taronja i la E al vermell. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari